Manchester United nehrála dobře
نوشته شده توسط : drekesczdams

Po porážce 0-4, Everton pět zápasů prodělalo tři neúspěchy, Tým má v současné době pouze 4 body, Pořadí třetího z Premier League, V oblasti downgrade, Po skončení hry si trenér Fotbalové Dresy Dětské Everton Coleman přijal rozhovor.

Toto léto, Everton ve ztrátě Lukaku po velkých podpisy, Zavedení společností Pickford, West Goodson, Michael Keane atd. Výsledky jejich podpisu se však nezobrazují ve výchozích výsledcích, V tomto ohledu Coman řekl: " Podíval jsem se na analýzu pro Everton dříve, Řekni, co jsme strávili 140 milionů liber, Do čtyřhře se dostanete, Řekl jsem: Myslíte si, že tato realita? Rozvažujete se. Nejsem spokojen se začátkem této sezóny, Ale také prosím svou realitu, Potřebujeme čas, I přes čas ve fotbale jsou vzácné zdroje. "

" Také Dres Everton hrál každý řádek se čtyřmi domácími zápasy, Myslím, že Everton musí odpovědět. Ale dnes jsem viděl reakci hráčů, On zanechal budoucnost možné. Řekni mi, že pravdivost dnešní výkonnosti Manchesteru United není příliš chladná, Snad po tom, co byl zasažen 0-4, je to trochu divné. Manchester United ukázal velmi klidný, Ale Everton by neměl takový výsledek sklízet. "





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 شهريور 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: